Δεν είστε ικανοποιημένοι; Μάθετε τι μπορεί να προκαλεί προβλήματα στην κρεβατοκάμαρα

Δεν είστε ικανοποιημένοι; Μάθετε τι μπορεί να προκαλεί προβλήματα στην κρεβατοκάμαρα

Δεν αισθάνεστε να κάνετε σεξ, ή κάνετε, αλλά … δεν μπορείτε; Δεν είστε μόνοι – 1,5 εκατομμύρια άνδρες στην Πολωνία πάσχουν από στυτική δυσλειτουργία και 152 εκατομμύρια στον κόσμο. Ποιός είναι ο λόγος? Στρες, αλκοόλ, τσιγάρα – ναι, είναι τόσο προφανές που είναι ασήμαντο. Υπάρχουν πολλοί άλλοι, λίγοι γνωστοί αλλά επικίνδυνοι εχθροί ανδρικής ισχύος.

Παρακολουθεί πάρα πολύ πορνογραφία: “Υποθέτω ότι οι αξιοπρεπείς άνθρωποι δεν αρρωσταίνουν”, Σε αυτήν την ηλικία, δεν απειλούνται με εγκυμοσύνη, θεωρούν τους εαυτούς τους λογικούς ανθρώπους, δεν τείνουν στην τρέλα. Αποδεικνύεται, ωστόσο, ότι ο λόγος χάνεται όταν το πάθος μπαίνει στο παιχνίδ.

Σύγχρονες λύσεις για τη στυτική δυσλειτουργία, Σήμερα, η στυτική δυσλειτουργία επηρεάζει όλο και περισσότερους άνδρες. Χάρη στις σύγχρονες θεραπευτικές θεραπείες, ωστόσο, μπορούμε να τις αντιμετωπίσουμε όλο και καλύτερα. Παρόλα αυτά, Οι σεξολόγοι θέλουν να αποσύρουν το δραστικό φάρμακο από τα φαρμακεία, Μόλις εμφανίστηκε στα φαρμακεία και ήδη θερμαίνει τεράστια συναισθήματα. Μερικοί σεξολόγοι πιστεύουν ότι ένα φάρμακο στυτικής δυσλειτουργίας χωρίς συνταγή θα πρέπει να είναι.

Παρακολουθεί πάρα πολύ πορνογραφία

«Ανησυχώ σοβαρά για τον αντίκτυπο που μπορεί να έχει η πορνογραφία στους άνδρες και τις γυναίκες», παραδέχεται ο ουρολόγος, που ανέφερε το, προσθέτοντας ότι ανησυχεί περισσότερο για την «ισχυρή διέγερση των εγκεφάλων από τέτοιου είδους ταινίες».

“Βλέπω νέους άντρες που δεν έχουν ιδέα για την κανονική επαφή γιατί όλα όσα γνωρίζουν για το σεξ προέρχονται από πορνό”, προσθέτει. Ο εγκέφαλός τους αλλάζει από τη ντοπαμίνη που παράγεται όταν παρακολουθείτε ερωτισμό. Γίνονται παρόμοια με αυτά που βλέπουν οι ερευνητές στους τοξικομανείς ή στους τοξικομανείς.

“Οι υποδοχείς τους χάνουν την ευαισθησία τους. Κατά συνέπεια, η φυσική γειτνίαση δεν είναι ικανή να διεγείρει ένα άτομο αρκετά για να αισθανθεί ευχαρίστηση” – εξηγεί η ψυχολόγος Elizabeth Waterman. Έτσι, ένας άνδρας εθισμένος στην πορνογραφία θα χρειαστεί όλο και πιο σκληρές μορφές πορνό για να αισθανθεί την διέγερσή του.

“Κατά συνέπεια, δεν θα είναι σε θέση να διατηρήσει στύση κατά τη διάρκεια της παραδοσιακής επαφής”, λέει η πύλη Mensjournal.com. Οι επιστήμονες υποστηρίζουν, ωστόσο, ότι αυτή η διαδικασία είναι αναστρέψιμη. Αρκεί να αποτρέψουμε την παρακολούθηση του ερωτισμού για έξι έως δώδεκα εβδομάδες. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, ο εγκέφαλος θα αναγεννηθεί σε τέτοιο βαθμό που δεν θα χρειαστεί αυξημένες ποσότητες ντοπαμίνης για να κάνει τον άντρα να αισθάνεται ενθουσιασμένος.

Πίνοντας γάλα σόγιας

Η γένια του James Price, πρώην Αμερικανού στρατιώτη, γινόταν πιο μαλακή μέρα με τη μέρα. Οι θηλές του ήταν επώδυνες, το δέρμα γύρω τους διογκώθηκε σαν να μεγαλώνει το στήθος του. Έχασε σχεδόν εντελώς τη σεξουαλική του επιθυμία. «Και το πέος μου; Δεν θα πω ότι εξαφανίζεται εντελώς, αλλά έγινε αδύναμο, αδύναμο.

Ήταν εντελώς διαφορετικό από αυτό που ήταν πριν» – θυμάται στην «Υγεία των Ανδρών». Ο άντρας ζήτησε συμβουλές από έναν αριθμό ειδικών προτού τελικά ανακαλύψει τι του συνέβαινε. Αποδείχθηκε ότι ήταν όλο το γάλα σόγιας, το οποίο άρχισε να πίνει σε εντυπωσιακές ποσότητες μετά την επιστροφή του από την αποστολή. Περιέχει genistein και daidzein, δηλαδή συστατικά που μειώνουν την παραγωγή τεστοστερόνης.

Αποτέλεσμα? Τα προβλήματα ανέγερσης, και στις χειρότερες περιπτώσεις αλλάζουν επίσης στο ανδρικό σώμα, καθιστώντας το παρόμοιο με το γυναικείο σώμα. Το 2008, επιστήμονες από το Πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ απέδειξαν επίσης ότι η κατανάλωση προϊόντων σόγιας μπορεί να οδηγήσει σε μείωση του αριθμού των σπερματοζωαρίων στο σπέρμα.

Λήψη ορισμένων φαρμάκων για να σταματήσει η τριχόπτωση

Λήψη ορισμένων φαρμάκων για να σταματήσει η τριχόπτωση στο. Έως και το 8 τοις εκατό των ανδρών που καταπολεμούν την τριχόπτωση με αυτόν τον τρόπο είχαν σοβαρά προβλήματα στύσης, σύμφωνα με μελέτη της Αμερικανικής Ένωσης Ουρολογίας. Μιλώ για τη λήψη ναρκωτικών που περιέχουν φιναστερίδη, μια οργανική ένωση που συνήθως προειδοποιείται κατά των εγκύων, επειδή είναι επικίνδυνο για το έμβρυο.

Αποδεικνύεται ότι όχι μόνο αυτό. Έλλειψη οδήγησης, προβλήματα στύσης, πόνος στα γεννητικά όργανα – αυτές είναι οι παρενέργειες για τις οποίες οι άνδρες παραπονέθηκαν, μεταξύ άλλων. στις Ηνωμένες Πολιτείες και στο Ηνωμένο Βασίλειο. Οι ασθένειές τους κράτησαν για εβδομάδες. “Είναι πραγματικά ειρωνικό.

Οι τύποι χρησιμοποιούν αυτό το μέτρο για να σταματήσουν την τριχόπτωση και, πολλές φορές, να βελτιώσουν την κοινωνική τους ζωή. Και καταλήγουν σε σεξουαλικά προβλήματα και μείωση της αυτοεκτίμησης”, σημειώνει ο ενδοκρινολόγος Michael Irwig του Πανεπιστημίου George Washington, Ανδρική υγεία.

Οι κατασκευαστές ναρκωτικών προειδοποιούν στη συσκευασία, υποστηρίζοντας ότι επί του παρόντος, οι ανεπιθύμητες ενέργειες μπορεί να επηρεάσουν έως και το 2% των ασθενών. Ωστόσο, οι ειδικοί συμβουλεύουν την προσοχή. “Ακόμα κι αν μιλούσαμε για την πιθανότητα ενός στους 300, εξακολουθεί να παίζει με φωτιά”, υποστηρίζει ο Irwing .

Αποφυγή του ήλιου

«Οι άνδρες με ανεπάρκεια βιταμίνης D, που παράγονται στο σώμα όταν εκτίθενται στον ήλιο, έχουν 32% περισσότερες πιθανότητες να αναπτύξουν προβλήματα στύσης από εκείνους που δεν αποφεύγουν την ηλιοθεραπεία» – υποστηρίζουν επιστήμονες από το Ιατρικό Πανεπιστήμιο της Βαλτιμόρης.

Και σπεύδουν να συμβουλέψουν: “Αυτή η βιταμίνη είναι εύκολο να αναπληρωθεί με μια μικρή αλλαγή στον τρόπο ζωής. Το μόνο που χρειάζεται είναι μια μικρή άσκηση, μια μικρή αλλαγή στη διατροφή, τη λήψη συμπληρωμάτων και την έκθεση στον ήλιο”, λέει ο Δρ Erin Michos . Ορισμένοι ειδικοί υποστηρίζουν ότι 30 λεπτά ηλιοθεραπείας την ημέρα μπορούν να σώσουν τους άνδρες από προβλήματα στύσης.

Ανεπαρκής φροντίδα των ούλων

Η ασθένεια των ούλων μπορεί να οδηγήσει σε βλάβη των δοντιών, να αυξήσει τον κίνδυνο καρδιακής προσβολής και … προβλήματα στύσης! – Ισραηλινοί επιστήμονες υποστηρίζουν. Αποδεικνύεται ότι τα βακτήρια από την στοματική κοιλότητα μπορούν να εισέλθουν στο αίμα μέσω βλάβης στα ούλα και έτσι «ταξιδεύουν» σε όλο το σώμα.

Φτάνουν επίσης στο πέος και μπλοκάρουν τα αιμοφόρα αγγεία σε αυτό, καθιστώντας δύσκολη την ανέγερση. Τέτοιες συνέπειες παρατηρήθηκαν σε έως και 15 τοις εκατό των ερωτηθέντων ανδρών που πάσχουν από ασθένεια των ούλων. Οι επιστήμονες απαιτούν ένα ενδελεχή βούρτσισμα των δοντιών και τον καθαρισμό των κενών μεταξύ τους με οδοντικό νήμα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *