Τι άθλημα πρέπει να ξεκινήσετε;

Τι άθλημα πρέπει να ξεκινήσετε;

Ποδηλασία με ακατάλληλη σέλα. Ο αθλητισμός είναι υγεία; Δεν είναι πάντα. Ακόμα και 4 τοις εκατό. άνδρες που οδηγούσαν δύο τροχούς για περισσότερο από 3 ώρες την εβδομάδα είχαν προβλήματα με τη στύση, ερευνητές από την Ιατρική Ακαδημία στο Μαϊάμι της Φλόριντα.

Αυτό συμβαίνει επειδή τότε ολόκληρο το βάρος του σώματος μετατοπίστηκε προς τα κάτω, ασκώντας πίεση στα αιμοφόρα αγγεία που οδηγούν στο πέος. “Μακροπρόθεσμα, μια τέτοια πίεση μπορεί να βλάψει τις φλέβες και τις αρτηρίες και, κατά συνέπεια, να οδηγήσει σε στυτική δυσλειτουργία”, προειδοποιεί ο ουρολόγος.

Εμπειρογνώμονες από το Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια εξέτασαν προσεκτικά το πρόβλημα. Και βιάστηκαν με τα καλά νέα. Σύμφωνα με αυτούς, ο μεγαλύτερος αντίκτυπος στην υγεία των ανδρών δεν είναι η διάρκεια του ποδηλάτου, αλλά … ο τύπος της σέλας.

Τα σκληρά, πλαστικά είναι τα χειρότερα. Πολύ καλύτερα – μαλακό, δέρμα που προσαρμόζεται στο σχήμα του σώματος. “Πρέπει σίγουρα να αποφύγετε καθίσματα με μακρύτερη” μύτη “στο μπροστινό μέρος, η οποία ασκεί επικίνδυνη πίεση στο περίνεο, αναφέρει.

Ο σύντροφός σας είναι πολύ κοντά στους φίλους σας

Εάν μια γυναίκα συναντά μερικές φορές τους φίλους του άνδρα της, μην ανησυχείτε. Αλλά αν το κάνει πιο συχνά από τον εαυτό του, αξίζει να παρέμβουμε – υποστηρίζουν οι συγγραφείς της μελέτης που δημοσιεύθηκε. Το 92%. οι άνδρες που εξέτασαν, των οποίων οι σύντροφοι ήταν φίλοι με τους φίλους τους, είχαν προβλήματα στύσης. Ιδιαίτερα οι μεσήλικες άνδρες επηρεάστηκαν.

Οι ηλικιωμένοι τα πήγαν πολύ καλύτερα σε αυτές τις μελέτες. Ζήλια? Κακή αυτοεκτίμηση; – αυτό μπορεί να συσχετιστεί με την προσκόλληση στην έννοια της αρρενωπότητας, η οποία είναι εξαιρετικά σημαντική για τους νέους – υποστηρίζουν οι επιστήμονες στους οποίους αναφέρεται. Οι πρεσβύτεροι δεν ενδιαφέρονται πλέον για αυτό. Δεν χρειάζεται πλέον να αποδείξουν οτιδήποτε άλλο.

Ακατάλληλη σχέση με τη μητέρα

Εάν η μαμά ήταν πολύ σκληρή για τον γιο της, συχνά μιλώντας και την επικρίνει, και αποφεύγοντας την τρυφερότητα, θα μπορούσε να τον προκαλέσει όχι μόνο συναισθηματικά προβλήματα, αλλά και προβλήματα με τη στύση.

Τέτοιες αποκαλύψεις ανακοινώθηκαν από επιστήμονες από το Πανεπιστήμιο του Καρόλου στην Πράγα. Κατά την άποψή τους, μια τεταμένη σχέση με μια μητέρα μπορεί να έχει μεγαλύτερο αντίκτυπο στη σεξουαλική και συναισθηματική ζωή ενός άντρα από ό, τι θα μπορούσε κανείς να φανταστεί.

Άνδρες που συγκρούστηκαν με τη μητέρα τους στη νεολαία τους αργότερα ερωτεύτηκαν και συνδέθηκαν μόνιμα και ήταν λιγότερο συχνά ικανοποιημένοι με τη συνουσία. “Αποδεικνύεται ότι οι ψυχογενείς παράγοντες μπορεί να είναι μια από τις σημαντικότερες αιτίες της στυτικής δυσλειτουργίας”, αναφέρει.

Τρώγοντας και πίνοντας από πλαστικά δοχεία και κουτιά

Οι άνδρες πρέπει να αποφεύγουν τα κονσερβοποιημένα προϊόντα, τα κονσερβοποιημένα λαχανικά και τα ψάρια, ακόμη και … εμφιαλωμένο νερό, σύμφωνα με κινέζους επιστήμονες. Αυτά τα προϊόντα αποθηκεύονται σε συσκευασίες που πολύ συχνά περιέχουν διφαινόλη Α. Είναι μια οργανική ένωση που διεγείρει το σώμα να παράγει οιστρογόνα και να αποκλείει αρσενικές ορμόνες (ειδικά τεστοστερόνη).

“Οι κύριοι που εργάστηκαν σε εγκαταστάσεις όπου χρησιμοποιήθηκε η δισφαινόλη Α ήταν επτά φορές πιο πιθανό να αντιμετωπίσουν προβλήματα με την εκσπερμάτωση από τους υπαλλήλους άλλων εταιρειών. Ο κίνδυνος εμφάνισης στυτικής δυσλειτουργίας ήταν τέσσερις φορές υψηλότερος – αναφέρει το.

Και παρόλο που μια κινεζική μελέτη που απέδειξε αυτό, πραγματοποιήθηκε σε μια σχετικά μικρή ομάδα, οι επιστήμονες, συμπεριλαμβανομένων των Αμερικανών επιστημόνων, δεν έχουν καμία αμφιβολία ότι το θέμα πρέπει να εξεταστεί.

Προς το παρόν, συμβουλεύουν να αποθηκεύουν τρόφιμα σε γυάλινα ή κεραμικά πιάτα και, εάν είναι δυνατόν, να επιλέγουν δοχεία ή φιάλες, για την παραγωγή των οποίων το αμφιλεγόμενο συστατικό δεν χρησιμοποιήθηκε (επισημαίνεται ως BPA Free ή BPA 0%).

Στρες

Το άγχος είναι ένας άλλος παράγοντας που διαταράσσει τον εγκέφαλο ενός άνδρα και τον εμποδίζει να επιτύχει στύση. Είναι αυτός που διακόπτει το έργο του αυτόνομου νευρικού συστήματος. Το σώμα δεν μπορεί να ηρεμήσει και να αντιδράσει σωστά στον ενθουσιασμό.

Αντ ‘αυτού, εστιάζει σε αυτό που άσκησε πίεση στον άντρα. “Το νευρικό σύστημα είναι υπεύθυνο για την εμφάνιση μιας στύσης. Εάν κάτι παρεμβαίνει στη λειτουργία του, δεν είναι περίεργο ότι τίποτα δεν θα λειτουργήσει όπως θα έπρεπε” – προειδοποιεί ο σεξολόγος, που αναφέρεται από το. “Η χαλάρωση είναι η απλούστερη λύση.

Φυσικά, συνειδητοποιώ ότι είναι πιο εύκολο να το πω από το να κάνω, αλλά πραγματικά, εάν ένας άντρας δεν θα είναι σε θέση να ξεχάσει την ασθένειά του και ό, τι τον αναστατώνει για λίγο, θα πάρει μόνο χειρότερα “- προσθέτει ο σεξολόγος. Το άγχος εξαντλεί όχι μόνο την ψυχή, αλλά και το σώμα. Ένας άντρας κουράζεται πιο γρήγορα, γίνεται λήθαργος και απαθείς. Και όλο και λιγότερο θέλουν καθόλου σεξ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *