γιατί υπάρχουν ανανά

Το της οικογένειας, μέχρι και 120 εκατοστά φύλλα μεγαλώνουν, όχι σπάνια, από 70 έως 150 cm ύψος είναι επίσης διαθέσιμα ανανά (επιστημονική ονομασία: Ananas comos α) ειδικά σχεδιασμένα θερμόφιλο φυτό. Ντόπιος της Νότιας Αμερικής και το Μεξικό που σχετίζονται με την περιοχή μπορεί να θεωρηθεί όπου η φορές καλλιεργείται, στην πραγματικότητα, ένα πραγματικό θαύμα, όπως σεβαστή.

οι θρεπτικές και φαρμακευτικές ιδιότητες του ανανά

Την ευρώπη προς ισπανικά διαμεσολάβησης. Κατά πάσα πιθανότητα θα Κολόμβος έφερε μαζί του στην ήπειρο, το , στο δεύτερο ταξίδι στην Guadelupe από (σήμερα είναι μικρές αντίλλες που ανήκουν στην ομάδα του νησιού), όπου ο τοπικός πληθυσμός του έδωσε το ειδικό φρούτα.

Από τότε που ο ισπανός εξερευνητής και οι σύντροφοί του, σαφώς καλή μεγέθους κουκουνάρια του θύμιζε τα αρωματικά, οι ντόπιοι αγαπούν να καταναλώνουν φρούτα με αυτό το όνομα ήταν το αγγλικό ανανά (κυριολεκτικά, “pine apple”) είναι σήμερα διατηρείται στο πλοίο της ονομασίας πρακτικές.

Ο ανανάς είναι για τις χώρες της νότιας αμερικής, μίλησε γλώσσα γκουαρανί από την οποία “φυσικά”είναι γνωστή ως η επιστημονική ονομασία αυτή σχετίζεται με το λατινικό comos του, δηλαδή “üstökkel” με την έννοια ότι ο καρπός του είναι στην κορυφή του θόλου.

Στην ευρώπη, στην αρχή κάπως αντίθετος από το 16-17. αιώνα, ωστόσο, που κυκλοφόρησε στις εξωτικές καλλιέργειες δημιουργήσει ένα ζεστό σπίτι, στην πραγματικότητα η Ινδία έχει φτάσει σε Νότια Αμερική και από αυτή τη φορά μια σοβαρή φυτείες ανανά αναφέρονται στα χρονικά. 18-19. αιώνα στην Ευρώπη, όλο και περισσότερο, “ανανάς ” σπίτι” χτισμένο σε τροπικά φρούτα να αναπτυχθούν, αυτή τη φορά εμφανίστηκε στη χώρα μας για πρώτη φορά.

Δεν είναι τυχαίο ότι το 20-21. αιώνα δημοφιλές master καθαρίστε διατροφή σε συγκεκριμένα προτείνουμε την κατανάλωση ανανά. Μερικοί πιστεύουν ότι 2 εβδομάδες καθημερινής 10-15 γραμμάρια φρέσκο ανανά τακτική κατανάλωση (φυσικά, θερμίδων, φτωχή διατροφή, πολλή κίνηση)

έχει καλά αποτελέσματα στα περιττά κιλά με τη μάχη. Ο ανανάς θαυματουργή φήμη, ο αριθμός των περιέχονται βιταμίνες, και εξαιρετικά υψηλή σε φυτικές ίνες με ένα ειδικό πρωτεολυτικό ένζυμο μείγμα να τραγουδήσει. Αυτό δεν είναι

τα οφέλη από τη χρήση ανανά

Στην πραγματικότητα, ωστόσο, ότι μια τέτοια πλήρως, τις βιταμίνες, και έχει σε μεγάλο βαθμό χαθεί στην κονσερβοποίηση, θερμική επεξεργασία, ως εκ τούτου που θέλουν να απολαύσουν όλες τις ευεργετικές του ιδιότητες, θα πρέπει να τα φρέσκα φρούτα κατανάλωση αποτελεσματική όσο το δυνατόν. Πώς να επιλέξετε ένα ανανά;

Πώς μπορείτε να γνωρίζετε ποια αντίγραφο αξίζει να πάρει το σπίτι από την αγορά, το μανάβικο; Η ασφαλέστερη μέθοδος, αν είναι δύσκολο, αλλά ώριμα, αρωματικά φρούτα. Αφού δεν ανήκουν στην utóérő, καλό είναι να αποφύγετε όλα τα υπερβολικά πράσινο κέλυφος δείγματα (ανώριμη και αρκετά ξινή ή

δυσάρεστο – ίσως το Örkény μυθιστόρημα σε φρούτα, πάρα πολύ) και το κίτρινο, μαραμένο φύλλωμα με τον (εδώ και καιρό διάφορες αποθήκες). Η πιο ασφαλής μέθοδος όταν το μυρίζεις, και τα φρέσκα φρούτα μυρωδιά. Υπάρχουν εκείνοι που περνούν, και ανανά, μερικά πράσινα φύλλα του σίγουρα θα είναι, αν τα φύλλα εύκολα pull-out, ώριμο δείγμα που έχουμε να κάνουμε – αυτό, φυσικά, ο έμπορος είναι μέτρια ανεκτή.

Και αν θέλω να πάω σπίτι το τέλειο δείγμα, μοιραστήκαμε το συντομότερο δυνατόν. Το jabber απλούστερη μέθοδος, αν τα δύο άκρα του ένα μεγάλο, κοφτερό μαχαίρι lemetsszük το κέλυφος και στη διαμήκη κατεύθυνση έχει αφαιρεθεί. Μετά από αυτό, αξίζει μήκος



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *