φυσικές μέθοδοι για την πρόληψη του καρκίνου του

Τι γνωρίζουμε σήμερα ότι η κάνναβη αντικαρκινική επίδραση;
Ως εκ τούτου, δεν είναι μια θεραπεία για τον καρκίνο, βιταμίνη Β17, η οποία δεν είναι μια βιταμίνη
Για την ώρα, δεν υπάρχουν ενδείξεις ότι υψηλές δόσεις ενδοφλέβια βιταμίνη C θα αυξήσει την χημειοθεραπεία αποδοτικότητα
Βασικά, η ευάλωτες ομάδες καταναλωτών στόχευση – Δρ Κατσαρόλα, Dezső γραφής Gábor Varga φαρμακευτικά μανιτάρια
Τουλάχιστον κάθε δεύτερο ασθενή εφαρμογή κάθε πρόσθετη επεξεργασία – Δρ. Riskó Agnes διάλεξη στο βίντεο


ποια εφαρμογή έχει ομοιοπαθητική σε ασθένειες

Η ομοιοπαθητική, η εφαρμογή του σχεδόν κάθε ασθένεια, σε περίπτωση που δεν κρατήσει επαρκείς κλινικές μελέτες για την υποστήριξη, στην πραγματικότητα, αρχές επιστημονικά αβάσιμη. Ωστόσο, αρκετές μελέτες έδειξαν μια θετική επίδραση του ομοιοπαθητικού παρασκευάσματος σε σχέση με ένα φάρμακο, για παράδειγμα, η οποία μείωσε την ακτινοβολία που προκαλείται αίσθηση της θερμότητας στο δέρμα. Μελέτες βρίσκονται σε εξέλιξη διαφορών, είτε μόνο την ευεργετική επίδραση στην πίστη με τη δύναμη, δηλαδή, το φαινόμενο placebo ή άλλων παραγόντων, ή είναι απλά υποκειμενικές αναφορές για αυτό, φαίνεται να έχει ευνοϊκή επίδραση αυτών των φαρμάκων.
Νέα, άρθρα και βίντεο σχετικά με την εναλλακτική

Στο νοσοκομείο η θεραπεία σχεδόν κάθε ασθενής με καρκίνο, θέλει να κάνεις κάτι” για θεραπεία. Πολλοί το θαύμα το θαύμα της μεθόδου, η λιγότερο αξιόπιστη είναι η πληροφορία. Σειρά μας είναι μία από τις μεγαλύτερες rákcentruma, η Νέα Υόρκη είναι Sloan-Kettering Κέντρο Καρκίνου που σχετίζονται μαζί σας ανακοινώσουμε ότι η αγγλική έκδοση από το εθνικό Ινστιτούτο ογκολογίας και αξιολόγηση.

Η ομοιοπαθητική είναι επιστημονικά αβάσιμη με βάση τις αρχές. Οι κλινικές μελέτες δεν έχουν βρει σαφείς ενδείξεις για την αποτελεσματικότητα των ομοιοπαθητικών φαρμάκων.

Η ομοιοπαθητική περισσότερα από 200 χρόνια έχει αναπτυχθεί, και το “τα όμοια θεραπεύουν τα όμοια” η αρχή είναι βασισμένη στην. Σύμφωνα με αυτή τη θεωρία, ο ασθενής που έχει ορισμένα συμπτώματα, τα φάρμακα, πρέπει να δίνεται, η οποία περιέχει μικρές ποσότητες από φυτικά εκχυλίσματα, εκχυλίσματα ζώων ή μέταλλα, τα οποία είναι φυσιολογικό ποσοστό της ανάληψης σε γενικές γραμμές, τα συμπτώματα που προκαλούνται.

Ασθένειες των ματιών θεραπεία Δεν υπάρχουν επιστημονικά στοιχεία που να στηρίζουν αυτή τη χρήση. Αιμορροΐδες θεραπεία Δεν υπάρχουν επιστημονικά στοιχεία που να στηρίζουν αυτή τη χρήση. Κονδυλώματα θεραπεία Δεν υπάρχουν επιστημονικά στοιχεία που να στηρίζουν αυτή τη χρήση.

Ακτινοβολία θεραπεία, τις παρενέργειες της θεραπείας
Μια μελέτη έδειξε ότι το ομοιοπαθητικό φάρμακο μπορεί να μειώσει την ακτινοβολία θεραπεία-προκληθείσα αίσθηση της θερμότητας στο δέρμα.

τι αποτελέσματα δίνει η εφαρμογή της ομοιοπαθητικής ?

Τα αποτελέσματα της έρευνας Περισσότερες από 100 κλινικές μελέτες των ομοιοπαθητικών φαρμάκων είναι, συνολικά, ανάμεικτα αποτελέσματα. Αρκετές μελέτες σχετικά με τα θετικά αποτελέσματα της ομοιοπαθητικής προετοιμασία σε σχέση με, αλλά αμφισβητείται ότι τα θετικά αυτά αποτελέσματα είναι πραγματικά το φάρμακο, ή απλά το φαινόμενο placebo που προέρχονται από.

Η επίδραση του εικονικού φαρμάκου από τον ασθενή οποιοδήποτε περιστατικό σχετίζεται με τις προσδοκίες της αλλαγής, “η έμπνευση είναι δύναμη”, όπως την αποκαλούσαν. Στην προκειμένη περίπτωση, ως εκ τούτου, είναι πιθανό ότι οι ασθενείς στην ομοιοπαθητική προετοιμασία έχει ευεργετική επίδραση στην πίστη στην ψυχο-σωματικές επιδράσεις του να πάρει καλύτερα, δεν είναι το φάρμακο λειτουργία,

ως αποτέλεσμα. Μελέτη αναθεώρησης του 89 κλινικές δοκιμές και κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι στατιστικά, η ομοιοπαθητική έχει θετικές επιπτώσεις όχι μόνο το φαινόμενο placebo μπορεί να αποδοθεί. Σε αντίθεση, 110 δοκιμές της μελέτης, διαπιστώθηκε ότι το ομοιοπαθητικό φάρμακο δεν είναι καλύτερη από το εικονικό φάρμακο. Αυτή η συζήτηση είναι ακόμα μακριά για να το κλείσετε.

Ένα άλλο πρόβλημα είναι ότι η ομοιοπαθητική πιο κλινική εξέταση επισκιάζοντας είναι υποκειμενική (λογιστήριο ασθενών), και όχι του φακού (ο γιατρός που παρατηρήθηκαν) τρόποι για τη μέτρηση της αποτελεσματικότητας. Από την inter-ατομική αντίληψη, τη μνήμη, και τους λογαριασμούς ποικίλλουν, η υποκειμενική αποτελέσματα είναι συνήθως λιγότερο αξιόπιστη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *